Onze medewerkers zijn de sherpa's van restaurant Himalay. Zij koken, serveren de lekkerste gerechten met passie. Zoals onze slogan al zegt vinden wij het belangrijk dat u bij ons bewust eet en bewust geniet.
Wij nemen de tijd voor u zodat u de tijd kunt nemen om te genieten van gezonde en smaakvolle gerechten.
Naast de smaak hebben kruiden vaak ook nog een bepaalde werking in het lichaam
De keukens van Nepal en India zijn beroemd om hun diepgaande gebruik van kruiden en specerijen. Deze ingrediënten zijn niet alleen essentieel voor het creëren van rijke, complexe smaken, maar spelen ook een belangrijke rol in de traditionele geneeskunde van beide culturen. Kurkuma, bijvoorbeeld, is geliefd om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en wordt ingezet voor de bevordering van de gezondheid van het hart. Koriander, gebruikt in zowel zaden als verse bladvorm, is befaamd om zijn spijsverteringsbevorderende effecten en brengt een frisse, citrusachtige smaak. Kardemom, niet alleen gewaardeerd om zijn unieke smaak in zoete en hartige gerechten, wordt ook geprezen voor zijn bijdrage aan een betere spijsvertering en potentieel bloeddrukverlagende eigenschappen.
Indian & Nepalese multicuisine
Een interessant fusie tussen de Indiase & Nepalese keuken
Waarom multicuisine? Simpelweg omdat je gewoon niet kunt zeggen dat iets tot de Indiase of Nepalese keuken behoort. Over de eeuwen heen zijn de keukens in het oosten een boeiende mix geworden van smaken uit de regio.
The Healthy & Tasty choice
Feel Fresh, Feel Light, Feel Free
Heb je vragen of wil je meteen een tafel reserveren? Neem dan contact op via onderstaande link.